bot-sukat-01

BOT Sukat

35,00 €

Pyyhi valitut
tuotetunnus (SKU) 949. Osasto: . Avainsanat tuotteelle , , , . Brands: .

Tuotekuvaus

Yhdistämällä ikivanhaa kiinalaista terveydenhoitokokemusta, nykyaikaisia tieteellisiä menetelmiä ja hyvää tekstiilien valmistustaitoa olemme onnistuneet kehittämään ainutlaatuiset Back on Track-tuotteemme. Tuloksena on polyester/polypropyleenikangas, johon on sulatettu keraamista jauhetta. Keramiikka heijastaa kehon lämpöä infrapunasäteilyn muodossa.

Infrapunasäteilyllä on todettu olevan kipua lievittävä vaikutus, lämpö vähentää lihasjännityksiä ja parantaa verenkiertoa. Jännittyneet lihakset rentoutuvat ja paranemisprosessi nopeutuu nivelissä ja lihaksissa. Kun jalkasi voivat hyvin myös mieli pysyy virkeänä. Sukat ovat asiakkaidemme suuresti arvostamia. Monilla on jalkojensa kanssa ongelmia, jotka johtuvat tulehduksesta, kivusta tai ”jalkoja palelee”.

Sukat hoitavat jalkoja myös nukkuessasi. Muista kuitenkin, että keraaminen materiaali heijastaa sitä enemmän lämpöä mitä enemmän tuotamme sitä itse, esim. kun liikumme. Sen vuoksi suosittelemme sukkien käyttöä ensin päiväsaikaan ja myöhemmin voit ylläpitää vaikutusta käyttämällä niitä yösukkina.

Mikäli kantapää on ongelma-alue ovat sukat paras valinta.Nyrjähtäneelle nilkalle on nilkkasuoja parempi vaihtoehto koska nilkkasuoja antaa myös pientä tukea.Väri musta, materiaalina polypropeiini, joka on harmaata puuvillasekoitetta kestävämpi.

S: 35-38 cm

M: 39-42 cm

L: 43-47 cm

Lisätiedot

Paino 0.00 kg
Koko

L, M, S