bot-selkavyo-01

BOT Selkävyö

58,00 €

Pyyhi valitut
tuotetunnus (SKU) 947. Osasto: . Avainsanat tuotteelle , , , . Brands: .

Tuotekuvaus

Yhdistämällä ikivanhaa kiinalaista terveydenhoitokokemusta, nykyaikaisia tieteellisiä menetelmiä ja hyvää tekstiilien valmistustaitoa olemme onnistuneet kehittämään ainutlaatuiset Back on Track-tuotteemme. Tuloksena on polyester/polypropyleenikangas, johon on sulatettu keraamista jauhetta. Keramiikka heijastaa kehon lämpöä infrapunasäteilyn muodossa.

Infrapunasäteilyllä on todettu olevan kipua lievittävä vaikutus, lämpö vähentää lihasjännityksiä ja parantaa verenkiertoa. Jännittyneet lihakset rentoutuvat ja paranemisprosessi nopeutuu nivelissä ja lihaksissa.
Säädettävä vyötärömitta.

Selkävyö, jossa edusta on leveämpi antaa enemmän tukea selälle koska vatsan alue painetaan sisään ja näin muodostuu lisätukea selälle. Koska suojien päätarkoitus on Back on Track-materiaalin antama vaikutus, niin suojan antama tuki on ylimääräinen toiminnallinen etu. Selkävyö, jossa on kapea edusta on käytännöllisempi jos istuu paljon, esim. autossa tai jos ratsastaa.

Optimaalinen ihokosketus saadaan vyön takaosassa olevan pehmeän ja irroitettavan tekstiilineliön ansiosta. Se täyttää ilmataskut jotka muodostuvat selkärankanikamien ympärille. Neliö voidaan poistaa jos esim. haluaa ohuemman suojan housujen alla. Hoitava vaikutus säilyy silti koska koko vyö on keraamista tekstiiliä. Kaksi mallia, leveämpi suhteessa noin 5 cm leveämpi edestä, kuvassa naisella vyö on kapealla etuosalla. Vyötärön ympärysmitta.

S: 65-95 cm

M: 85-115 cm

L: 100-130 cm

XL: 115-145 cm

Lisätiedot

Paino 0.00 kg
Koko

L, M, S, XL