bot-polvisuoja-02

BOT Polvisuoja

34,00 €

Pyyhi valitut
tuotetunnus (SKU) 941. Osasto: . Avainsanat tuotteelle , , , . Brands: .

Tuotekuvaus

Polvikipu voi johtua tulehduksesta. Esim. polviartroosissa kipu tulee polvinivelen ympärillä olevan kapselin tulehtumisesta; kuluneessa rustossa ei ole hermoja. Rusto uusiutuu liikunnan avulla ja liikkuminen on helpompaa, jos tulehdus ja kipu vaimennetaan.

Polvisuoja ilman kiristysnauhaa on joustava ja helppo käyttää. Iäkkäämmät ihmiset arvostavat sitä ja se on erinomainen käyttää myös tiukkojen housujen, esim ratsastushousujen alla. Suoja pysyy paikoillaan yläreunassa olevan valkoisen elastisen renkaan avulla. Vältä vetämästä suojaa siitä, koska se ei kestä sitä.
Polvisuojan yläreunassa on elastinen säädettävä tarranauha. Nauhan avulla voit kiristää suojaa esim. kuntoillessa tai löysätä sitä lepotilassa. Nauhan voi myös poistaa esim. yöksi. Jos polvessa on laskeva turvotus, niin tarranauha on erityisen hyvä, koska voit kiristää sitä vähän kerrallaan tarpeen mukaan.

Suojan sivuilla on pehmeästi taipuvat kovikkeet, jotka antavat hieman tukea ja estävät hoitosuojan rypistymistä polvitaipeeseen. Tämä on myydyin tuotteemme ihmisille. Väri musta, materiaali polypropyleeni. Mittaa reiden ympärys 13cm polven yläpuolelta.

S: 33-38

M: 39-41

L: 42-45

XL: 46-49

XXL: 50-53

XXXL: 54-57

Lisätiedot

Paino 0.00 kg
Koko

L, M, S, XL, XXL