bot-nilkkasuoja-01

BOT Nilkkasuoja

36,00 €

Pyyhi valitut
tuotetunnus (SKU) 932. Osasto: . Avainsanat tuotteelle , , , . Brands: .

Tuotekuvaus

Yhdistämällä ikivanhaa kiinalaista terveydenhoitokokemusta, nykyaikaisia tieteellisiä menetelmiä ja hyvää tekstiilien valmistustaitoa olemme onnistuneet kehittämään ainutlaatuiset Back on Track-tuotteemme. Tuloksena on polyester/polypropyleenikangas, johon on sulatettu keraamista jauhetta. Keramiikka heijastaa kehon lämpöä infrapunasäteilyn muodossa.

Infrapunasäteilyllä on todettu olevan kipua lievittävä vaikutus, lämpö vähentää lihasjännityksiä ja parantaa verenkiertoa. Jännittyneet lihakset rentoutuvat ja paranemisprosessi nopeutuu nivelissä ja lihaksissa.

Kuten polvisuojasta, myös nilkkasuojasta on olemassa malli, jonka yläreunassa on tarrakiristysnauha. Tarranauha on elastinen ja sitä voidaan sekä kiristää, että löysätä. Tämä on käytännöllistä jos nilkassa on laskeva turvotus ja suojaa pitää tarpeen mukaan säätää.

Jos sinulla on ongelmia kantapäissä, suosittelemme sukkia koska nilkkasuoja on kantapään kohdalla auki. Harmaa suoja on hiukan löysempi ja on valmistettu puuvilla/polyesteri sekoitteesta, musta on napakampi ja on valmistettu polypropeenista. (sisältää enemmän keraamista tekstiiliä).

S-koko: 35-38

M-koko: 39-42

L-koko: 43-47

Lisätiedot

Paino 0.00 kg
Koko

L, M, S